Blacha piekarnicza do bagietek

Dostępne warianty

Informacje dodatkowe

Waga 2 kg
Wymiary [L x B x H cm]

60 x 40, 78 x 58, 80 x 60, 98 x 58

Układ muld

D, M

Wykończenie

A, B

Pokrycie

brak, SiliProtect Standard

Zadzwoń! Wynegocjuj cenę! +48 606 114 815

Blacha bagietkowa ma różne wymiary i ilość muld w zależności od wybranego rozmiaru: 60x40 z 5 muldami, 78x58 z 7 muldami, 80x60 z 8 muldami, 98x58 z 7 muldami. Produkt jest wykonany z perforowanego aluminium gatunku 3003 (AlMnCu) o grubości 1,0 mm. Muldy są standardowo tłoczone na szerokość 60 mm i głębokość 25 mm oraz osadzone na konstrukcji z kształtownika aluminiowego 20x20 mm. Blacha ma muldy ułożone wzdłuż - L, równolegle do dłuższego boku. Możliwe jest zamówienie indywidualnego rozmiaru muld, a firma jest w stanie szybko i skutecznie zrealizować konkretne zamówienie.